Dërgesa 2€ në të gjithë Kosovën. Dërgesa falas për porositë mbi 20€.

GJITHMONË TË FORTË PAS NJË MËNGJESI ME DRITHËRA!

ZBULO DRITHËRAT

Mbi 300 produkte, TË gjitha organike tË Çertifikuara nga Bashkimi Evropian

Zbuloni Superushqimet


Mësoni më shumë për produktet organike dhe rëndësinë e tyre për jetë më të mirë.

BLOGU BIO

ADRESA E DYQANIT

Perandori Justinian, Nr. 6
Prishtinë, Kosovë

Hënë - Premte: 9am - 8pm
Shtunë: 10am - 6pm