POLITIKA E DËRGESAVE

Dërgesat në Kosovë
Çmimi 2€ në të gjitha qytetet e Kosovës ose FALAS për porositë mbi 20€.
Dërgesat brenda Kosovës mbërrijnë për 24 orë prej procesimit të porosisë.
 
Dërgesat në Shqipëri dhe Maqedoni
Çmimi 5€ në të gjitha qytetet e Shqipërisë dhe Maqedonisë ose FALAS për porositë mbi 50€.
Dërgesat brenda Shqipërisë dhe Maqedonisë mbërrijnë për 3-4 ditë prej procesimit të porosisë.
 
Na kontaktoni për çdo problem eventual me porosinë tuaj.