Dr. Hauschka

Koncepti i kujdesit për lëkurën nga Dr. Hauschka bazohet tërësisht në natyrë - dhe kështu ka qenë që nga viti 1967. Ata përdorin përbërës natyral në formula medicinale me bazë bimore dhe kombinojnë mençurinë e fituar me hulumtimet e fundit. Dr. Hauschka qëndron pas motos - Lëreni natyrën të hyjë brenda.
101 produkte