Krem ditor revitalizues, 30ml
Krem ditor revitalizues, 30ml

Krem ditor revitalizues, 30ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €19,90 Zbritje

Formuluar me ekstrakte të zgjedhura botanike, ky formulim i lehtë mbështet prodhimin e vajit natyror të lëkurës dhe lagështisë. Lëkura e thatë rigjallërohet dhe shkëlqimi rikthehet.
Formulimi: Antillis ushqyes, lajthia dhe karrota ekuilibrojnë lagështinë. Vajrat e bërthamës së kajsisë, bajames së ëmbël dhe embrioneve të grurit mbrojnë lëkurën dhe inkurajojnë revitalizimin natyral.
Gjendja e lëkurës: Rekomandohet për lëkurë të thatë, të dehidruar dhe lëkurë të kombinuar të thatë, me njolla.