Kondicioner revitalizues nate, 10 ampula
Kondicioner revitalizues nate, 10 ampula

Kondicioner revitalizues nate, 10 ampula

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €23,50 Zbritje

Kondicioneri revitalizues i natës ofron kujdes të fuqishëm të natës pa vaj për të gjitha gjendjet e lëkurës. Kjo përzierje unike e përbërësve të ritmitizuar mbështet proceset natyrore të lëkurës të rinovimit gjatë natës; lëkura e thatë inkurajohet të mbajë vaj dhe lagështi; lëkura e ndjeshme qetësohet; lëkura me vaj, me njolla qetësohet dhe balancohet. Të gjitha kushtet e lëkurës, përfshirë lëkurën e pjekur, rafinohen dhe rigjallërohen.
Formulimi: Hollimet e ritmitizuara të hamamelis, zambakut të madonës dhe argjendit së bashku me trëndafilin e çmuar, bryophyllum (kalanchoe), mallow moçal dhe luledielli mbështesin detyrat thelbësore të lëkurës gjatë natës për pastrimin, ekuilibrimin dhe rinovimin.
Gjendja e lëkurës: Për të gjitha gjendjet e lëkurës.