Kondicioner për kujdes të ndjeshëm, 50 ampula
Kondicioner për kujdes të ndjeshëm, 50 ampula

Kondicioner për kujdes të ndjeshëm, 50 ampula

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €69,90 Zbritje

ndjeshëm, 10 ampula
Kondicioneri për kujdes të ndjeshëm është formuluar posaçërisht për tu kujdesur për lëkurën që duket e ndjeshme, e skuqur ose e irrituar. Ky kondicioner ritmik mbështet proceset natyrore të rinovimit të lëkurës për tu qetësuar dhe ftohur shpejt, duke zvogëluar skuqjen dhe duke e udhëhequr lëkurën në një gjendje të qetë, të ekuilibruar.
Formulimi: Hollimet e ritmitizuara të perlave, artemesisë dhe malakitit kanë një efekt ftohës në lëkurë, duke zvogëluar shfaqjen e skuqjes, kuperozës, rosaceas dhe kapilarëve të zmadhuar. Ekstraktet botanike të bora, kamomilit, lajthisë dhe trëndafilit qetësojnë dhe freskojnë.
Gjendja e lëkurës: Për lëkurë të ndjeshme, të irrituar.