Krem ditore tonuese, 30ml

Krem ditore tonuese, 30ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €25,90 Zbritje

Krema e ditës tonuese e Dr. Hauschka është menduar për kujdesin e lëkurës normale, të thatë dhe të ndjeshme. Në të njëjtën kohë, ajo i përket kozmetikës dekorative dhe kozmetikës së kujdesit sepse siguron kujdes të pasur për lëkurën dhe i jep asaj një hije natyrore, madje edhe çehre dhe rregullon parregullsitë.

Përbërja me ftua, ujë trëndafili, dhe vaj bajame dhe kokërr kajsi siguron një ekuilibër ideal midis yndyrës dhe lagështisë së lëkurës, dhe nga ana tjetër individualisht tonifikon lëkurën e thatë, të dehidratuar, të ndjeshme dhe normale.

Zbatimi: në mëngjes pas pastrimit dhe tonifikimit, vendoseni në mënyrë të barabartë në fytyrë dhe qafë.