Fat Burner, 30tab

Fat Burner, 30tab

Physalis

Çmimi i zakonshëm €20,80 Zbritje

  • Çaji jeshil dhe speci djegës i kuq ndihmojnë metabolizmin e yndyrës, menaxhimin e peshës dhe termogjenezën
  • Ekstrakt i kafesë jeshile me efikasitet të provuar
  • 150 mg EGCG në ditë

Përshkrimi
Shtesë ushqimore me bimë

Physalis Fat burner është një kompleks i bazuar në çajin jeshil, i cili kontribuon në menaxhimin më të mirë të peshës. Përmban gjithashtu një ekstrakt të kokrrave të kafesë jeshile (Svetol®), që përmban të paktën 35% acide klorogjenike dhe 7% acid 5-kafeoilkuinik. Svetol® ka një përbërje unike (raporti tipik acid 5-kafeoilkuinik/acidet klorogjenike: 0,2-0,3), efektiviteti i të cilit është demonstruar në studime të shumta. Së fundmi, ky kompleks përmban një ekstrakt natyral të koncentruar dhe shumë aktiv të specit djegës të kuq: Capsimax. Falë kapsulimit dhe teknologjisë së tij të çlirimit të kontrolluar, ky ekstrakt është në gjendje të çlirojë gradualisht përbërësin aktiv kapsaicin në nivele që nuk imponojnë tendosje ose shqetësim në stomak. Speci djegës mbështet procesin e termogjenezës (prodhimit të nxehtësisë) në trup dhe në këtë mënyrë nxit funksionimin e duhur të metabolizmit të yndyrës.

Është thelbësore të kombinoni djegësin e yndyrës Physalis me një dietë të shëndetshme, të ekuilibruar dhe ushtrime të mjaftueshme fizike. Pini dy litra ujë në ditë.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

PËRMBAJTJA
30 tableta

PËRDORIMI
2 x 1 tabletë në ditë. Të merret çdo mëngjes dhe pasdite gjatë vakteve me pak ujë.

Mos e përdorni gjatë shtatzënisë dhe periudhave të ushqyerjes me gji dhe për adoleshentët nën moshën 18 vjeç.

Mos merrni më shumë se 800 mg EGCG në ditë.

Mos e merrni me stomak bosh ose nëse përdorni produkte të tjera me çaj jeshil në të njëjtën ditë.

Ruani në një vend të freskët (maksimum 25°C), të thatë dhe të errët.