Blogu Bio nga Dyqani Bio

7 PËRFITIME SHËNDETËSORE TË KINOAS

7 PËRFITIME SHËNDETËSORE TË KINOAS
Kinoa (në gjuhen angleze Quinoa) është një drithë i plotë që po rritet me shpejtësi në popullaritet për shkak përfitimeve të shumëta shëndetësore....

KËSHILLAT MË TË MIRA PËR DETOX

KËSHILLAT MË TË MIRA PËR DETOX

Kur është koha e duhur për detoksifikim, do ta kuptoni lehtësisht sepse trupi juaj do të dërgojë sinjale të qarta që ka nevojë për pastrim e ushqyerje të shëndetshme!

PSE TË KONSUMOJMË PRODUKTE ORGANIKE?

PSE TË KONSUMOJMË PRODUKTE ORGANIKE?
Prodhimtaria organike mbështetë shëndetin dhe mirëqenien e të gjithë gjallesave - dheut, bimës, kafshëve, njeriut dhe planetit.

ÇKA DO TË THOTË “ORGANIKE”?

ÇKA DO TË THOTË “ORGANIKE”?
Tek prodhimet bujqësore, termet “organike”, “bio” dhe “eko”, kanë vetëm një kuptim; ato përshkruajnë metodën e prodhimit dhe përpunimit të produkt...