Stevia në formë të lëngshëm 50ml

Stevia në formë të lëngshëm 50ml

DYQANI BIO

Çmimi i zakonshëm €4,90 €1,50 Zbritje

Përmban një shkallë të lartë të stevia me origjinë organike. Pikorja praktike e bën atë të përshtatshme për një sërë aplikimesh, siç janë gatimi dhe pjekja. Duhen dy deri tre pika për të ëmbëlsuar gotën e pijeve. Është ëmbëlsues tryeze i bazuar në glikozid steviol në formë të lëngshme. E mbani në të ftohtë pas hapjes. Pas hapjes, e përdorni deri në fund brenda 6 muajve. Është tretje ujore me përqendrim të lartë të glikozidit steviol, e lehtë për t’u përdorur. I përshtatshëm për aplikime të ndryshme, gatim dhe pjekje.