Zeolit, 100g

Zeolit, 100g

Sallant

Çmimi i zakonshëm €14,50 Zbritje

Zeolit natyrore në pluhur - Lëndë e parë për produktin kozmetik. Zeoliti është një pluhur mineral i rrallë natyror me origjinë vullkanike. Më së shpeshti përdoret si produkt i kujdesit dentar dhe për qëllime kozmetike (p.sh. maska ​​për fytyrë dhe mbështjellës).