Xhelatinë pluhur Bio, 9g

Xhelatinë pluhur Bio, 9g

Sobo

Çmimi i zakonshëm €1,90 Zbritje

Xhelatina, një përbërës shumë i zakonshëm për përgatitjen e ushqimeve por sidomos të ëmbëlsirave, është me origjinë shtazore dhe vetia kryesore e saj është trashja.

I marrë nga kockat e kafshëve, është një proteinë e pastër dhe gjendet në indin lidhor.

Xhelatina është një agjent trashësues dhe përdoret si në ëmbëlsirat ashtu edhe në gatim.