Xhel për flokë dhe trup për meshkuj, 150ml

Xhel për flokë dhe trup për meshkuj, 150ml

URTEKRAM

Çmimi i zakonshëm €5,50 Zbritje

Linja Urtekram për kujdesin e butë dhe të fuqishëm të lëkurës për burrat! Kombinon vetitë hidratuese dhe mbrojtëse të baobab [pemës së jetës], jamballit dhe aloe vera me aromën freskuese të pishës. Lëkura e burrave gjithashtu meriton kujdes të veçantë, të përditshëm, prandaj sigurohuni që të provoni këtë xhel (shampon) praktik që ushqen flokët dhe trupin në të njëjtën kohë dhe ka një aromë të këndshme mashkullore. Ai mbështet sfidat e një jete aktive dhe siguron kujdes efektiv ditor për lëkurën e burrave. Aloe vera qetëson dhe rigjeneron lëkurën ndërsa baobab dhe acidi hialuronik ndihmojnë në kujdesin e lëkurës, ndërsa gjithashtu sigurojnë mbrojtje gjallëruese për flokët dhe thonjtë.