Xhel për dush soft wild rose, 200ml

Xhel për dush soft wild rose, 200ml

URTEKRAM

Çmimi i zakonshëm €6,40 Zbritje

Xhel dushi ushqyes me përbërës të certifikuar organikisht 100% natyral nga bujqësia organike, ndër të cilët janë: ekstrakti i gjetheve të aloe vera, frutat e trëndafilit dhe lulet e trëndafilit Damask.
Produkti është organik, vegan, i biodegradueshëm dhe në ambalazhe me bazë bimore të bëra nga nënproduktet e kallam sheqerit.

Atribute të veçanta
I përshtatshëm për veganët