Vivani Superior Dark 89% Kakao, 80g

Vivani Superior Dark 89% Kakao, 80g

Vivani

Çmimi i zakonshëm €3,30 Zbritje

Kjo çokollatë me origjinë të vetme zbulon aromën tipike dhe unike të kakaos peruane: mprehtësia e hollë e kombinuar me notat e frutave të thata e bëjnë këtë çokollatë me specialitete të rralla kakao nga Peruja një kënaqësi shumë ekskluzive. Sheqeri i imët i luleve të kokosit mbështet gjithashtu buqetën e aromës me notën e saj të maltit.

Me 89% kakao një çokollatë për adhuruesit e vërtetë të kakaos.