Vivani Fine Dark 71% Kakao, 100g

Vivani Fine Dark 71% Kakao, 100g

Vivani

Çmimi i zakonshëm €3,30 Zbritje

Një kënaqësi për gustatorët dhe adhuruesit e çokollatës së zezë. VIVANI's Fine Dark me 71% kakao nga Republika Dominikane është gjithashtu një përvojë e shkëlqyer për fillestarët në çokollatën e zezë.