Vivani Cavi Quick instant pluhur nga çokollata, 400g

Vivani Cavi Quick instant pluhur nga çokollata, 400g

Vivani

Çmimi i zakonshëm €5,90 Zbritje

Instant pluhuri i çokollatës VIVANI, Cavi Quick është një pluhur kakao që përmbushë shijen për qumësht të nxehtë dhe të ftohtë. Më në fund pa lecitinë: Falë një procesi të ri grumbullimi, ne mund të shpërndajmë edhe emulsifikues këtu. Gjithashtu pa qumësht dhe për këtë arsye i përshtatshëm për veganët.