Vitamin D3 në sprej, 30ml
Vitamin D3 në sprej, 30ml
Vitamin D3 në sprej, 30ml

Vitamin D3 në sprej, 30ml

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €13,40 Zbritje

Vitamina D3 shpesh quhet "vitaminë me diell", duke pasur parasysh faktin se trupi i njeriut mund ta prodhojë atë kur trupi është i ekspozuar ndaj dritës së diellit. Por fatkeqësisht, mënyra moderne e jetesës na mban shpesh të lidhur me ambientet e brendshme. Të rriturit dhe veçanërisht fëmijët janë të ekspozuar rrallë ndaj dritës, ngjyrave dhe energjisë diellore të fuqishme. Gjithnjë e më shumë profesionistë shëndetësorë rekomandojnë shtesa të vitaminës D.