Vitamin B12 për fëmijë, 25ml

Vitamin B12 për fëmijë, 25ml

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €13,90 Zbritje

Jetësisht e rëndësishme, vitamina B12, me aromë luleshtrydhe, tani edhe për fëmijë!

  • 100% metilkobalaminë
  • pa ngjyra artificiale dhe aroma
  • i përshtatshëm për veganë
  • pa gluten dhe laktozë
  • e mjaftueshme për 165 doza ditore

Anemia është një sëmundje shumë e zakonshme e gjakut dhe disa forma janë të lidhura ekskluzivisht me një mungesë të vitaminës B12, e cila tani është në dispozicion për herë të parë në një sprej për fëmijët.

Veproni me kohë për të parandaluar plogështinë, lodhjen e shtuar, vështirësinë e përqendrimit dhe humbjen e oreksit.

E përshtatshme për bebe nga mosha 12+ muajsh.