Valeriana officinalis, 100 ml

Valeriana officinalis, 100 ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €14,90 Zbritje

  • Ndihmon kundër stresit dhe tensionit
  • Kontribuon në një gjumë të mirë të natës
  • 100% e pastër dhe natyrale
Përshkrimi
Shtesë ushqimore me bimë

Pikat e bimëve bio Physalis Valeriana officinalis mund të ndihmojnë në situata stresi. Valeriana është një nga bimët që përdoret më shpesh për të promovuar një pushim të mirë të natës në një mënyrë të sigurt dhe natyrale.

Ekstraktet hidroalkoolike Physalis janë bërë ekskluzivisht nga bimë të kultivuara organikisht. Ato janë një burim i koncentruar dhe i pastër i përbërësve aktivë dhe nuk përmbajnë substanca shtesë.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Përbërësit: ekstrakt hidroalkoolik i valerianës (rrënjë)* (100%). *kultura organike

PËRMBAJTJA
100 ml

PËRDORIMI
3 x 20 - 30 pika në ditë. Të merret me pak ujë ose lëng frutash. 60 deri në 90 pika është e barabartë me 119 deri në 180 mg valerian.

Mos e përdorni gjatë shtatzënisë dhe periudhave të ushqyerjes me gji.

Mos e përdorni për fëmijët nën moshën 12 vjeç.

Ruani në një vend të freskët (maksimum 25°C), të thatë dhe të errët.