Vaji i lirit i shtrydhur në të ftohtë, 250ml
Vaji i lirit i shtrydhur në të ftohtë, 250ml

Vaji i lirit i shtrydhur në të ftohtë, 250ml

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €4,70 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian.

Vaji i lirit është i pasur me acide yndyrore omega 3. Alfa linolenic acid (ALA) përmban vaj liri, i cili kontribuon në ruajtjen e niveleve normale të kolesterolit të gjakut. Një efekt efektiv arrihet me marrjen ditore prej 2 g ALA. Udhëzime për përdorim: Dy lugë çaji vaj të lirit sigurojnë konsum 2g ALA. Mos e ngrohni, për të ruajtur vlerën ushqyese të vajit. Kushtet e ruajtjes: në një vend të thatë dhe të ftohtë në një shishë të mbyllur. Konsumoni brenda tre javësh pas hapjes. Ushqimi i ekuilibruar dhe i larmishëm dhe mënyra e jetesës së shëndetshme kanë një efekt pozitiv në shëndetin e përgjithshëm të njeriut.