Vaj tonifikues trupi nga ferrëza, 75ml
Vaj tonifikues trupi nga ferrëza, 75ml

Vaj tonifikues trupi nga ferrëza, 75ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €17,50 Zbritje

Lëkura e butë dhe e tonifikuar varet nga elasticiteti i lëkurës. Vaji për trupin nga ferrëza përmban ekstrakte të luleve të buta të ferrave dhe gjetheve të mështeknës për të nxitur elasticitetin e lëkurës. Vaji i kantarjonit dhe jojoba mbështesin proceset e rigjenerimit të lëkurës për të forcuar lëkurën e stresuar. Duke u mbështetur në këto veti, Blackthorn Toning Body Oil minimizon në mënyrë efektive shfaqjen e strijave për shkak të humbjes së peshës ose shtimit të peshës.
Formulimi: Lulet e ferrave, gjethet e mështeknës dhe kantarioni kombinohen me vaj luledielli, pastaj përzihen me kujdes duke përdorur metoda unike të përpunimit ritmik për të lejuar që vetitë e bimëve ushqyese të transferohen në vaj.