Vaj për fytyrë dhe mjekër, 30ml

Vaj për fytyrë dhe mjekër, 30ml

Dr. Pasha

Çmimi i zakonshëm €12,00 Zbritje

Formulë 100% natyrale! Kombinim ideal i vajrave bazë të pasura me vitamin E të zgjedhura me shumë kujdes.

Për shkak të prezencës së bollshme të fitokemikaleve, veçanërisht acideve yndyrore të pangopura, vitaminave dhe antioksidantëve të zgjedhur me shumë kujdes, parandalon plasaritjen dhe e bën lëkurën të butë dhe me shkëlqim. Lëkura nën mjekërr mbetet e ushqyer, e shëndetshme dhe zvogëlohet ndjenja bezdisëse e lëkurës së thatë.

Përdorimi: Aplikojeni vajin në mjekërr të pastër dhe jepini formën.