Vaj Omega 3+6+9, 750ml

Vaj Omega 3+6+9, 750ml

Crudolio

Çmimi i zakonshëm €12,50 Zbritje

Omega 3 (Acidi Alfa-Linoleik) dhe Omega 6 (Acidi Linoleik) janë Acidet Yndyrore Esenciale që i përkasin familjes së Acideve yndyrore të pangopura. Trupi ynë, duke mos qenë në gjendje t'i prodhojë ato në mënyrë të pavarur, duhet t'i marrë ato nga jashtë. Kësaj përzierjeje i kemi shtuar Omega 9, e cila në vend të saj sintetizohet nga organizmi, duke kompletuar kështu familjen Omega. Përdorimi i përditshëm i këtij vaji mund të ndihmojë në ruajtjen e niveleve normale të kolesterolit LDL në gjak. Për më tepër, vitamina E që përmban është një antioksidant natyral.