Vaj nga farat e zeza egjiptiane, 250ml

Vaj nga farat e zeza egjiptiane, 250ml

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €21,50 Zbritje

Vaji i pastër organik i qimnonit të zi vlerësohet shumë për përbërjen e tij të vlefshme dhe përdoret si një shtesë diete. Vaji i qimnonit të zi egjiptian përftohet nga farat e qimnonit të zi egjiptian të rritur në mënyrë organike me presion të ftohtë (shtypje) dhe dallohet për cilësinë e tij.

Atribute të veçanta
Organike
I përshtatshëm për veganët