Vaj nga farat e kungullit, 250ml
Vaj nga farat e kungullit, 250ml
Vaj nga farat e kungullit, 250ml

Vaj nga farat e kungullit, 250ml

Petrovic

Çmimi i zakonshëm €9,90 Zbritje

Vaji i kungullit është marrë nga farat e kungullit. Fara e kungullit është një farë kurse vaji i kungullit është baza e tyre. Është me ngjyrë jeshile e errët me një efekt të kuq të purpurt, me një erë të këndshme dhe shije të shijshme. Thjesht, një ushqim që mbështet, rrit dhe përpunon shumë ushqime të tjera dhe u jep aromë, duke çuar në kënaqësitë krejtësisht të reja gastronomike. Përveç vlerave të kuzhinës, çdo pikë e çmuar e vajit të kungullit është një ilaq i natyrshëm i pasur me shumë përbërës thelbësorë që kanë një ndikim pozitiv në shëndetin e njeriut.