Vaj nga fara të zeza, 100ml

Vaj nga fara të zeza, 100ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €15,50 Zbritje

Vaji i qimnonit të zi Physalis bio është një vaj i verdhë i errët në kafe nga farat e imta të qimnonit të zi nga Egjipti. Vaji i qimnonit të zi është një vaj me aromë të fortë që ka një efekt ushqyes, rregullues dhe riparues. Për shkak të përbërjes së tij të veçantë, është veçanërisht i përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme, lehtësisht të irrituar ose të dëmtuar. Rregullues - rikuperues Lëkurë e ndjeshme, lehtësisht e irrituar.

Mund të përdoret si vaj për masazh ose trajtimi për trupin dhe fytyrën.
Mund të përdoret i pastër ose me vajra të tjerë esencialë të Physalis.