Vaj neema për thonj dhe kutikula, 18ml
Vaj neema për thonj dhe kutikula, 18ml

Vaj neema për thonj dhe kutikula, 18ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €0,00 €15,90 Zbritje

Vaji i thonjve dhe kutikulave nga Neema depërton në thonj për të forcuar dhe fortifikuar ndërsa zbut kutikulat. Formulimi: Gjethja e Neem, vaji i bërthamës së kajsisë dhe ekstrakte të kamomilit dhe antillisit forcojnë dhe njomin thonjtë dhe ndihmojnë në mbrojtjen nga thyerja; kutikulat zbuten dhe rinovohen.