Vaj neema (nima), 100ml

Vaj neema (nima), 100ml

Hymalayan

Çmimi i zakonshëm €0,00 €15,50 Zbritje

Vaji nima 100% me presim të ftohtë merret duke shtypur në të ftohtë frutën neema (Azadirachta indica). Përfitimet e vajit nim: Ndihmon në luftimin e kërpudhave, efekt dobiprurës në akne, rigjallëron flokët dhe lëkurën e kokës, ndihmon në luftimin e mushkonjave, përdorimi i përhapur për kafshët shtëpiake. Nim (Azadirachta indica) është një pemë e madhe me gjelbërim të përhershëm, të përhapur në të gjithë pyjet tropikale dhe subtropikale dhe e ka origjinën nga Burma dhe India. Eshtë veçanërisht e rrallë për shkak të habitatit të tij specifik, një zonë e pastër e gjysmë-shkretëtirës. Për shkak të gamës së tij të gjerë të aplikimit, ai quhet "miku dhe mbrojtësi i fshatarit Indian".