Vaj kokosi ekstra i virgjër, 30g
Vaj kokosi ekstra i virgjër, 30g

Vaj kokosi ekstra i virgjër, 30g

VICIANUM

Çmimi i zakonshëm €1,90 Zbritje

Vaji i kokosit përdoret në kuzhinë, por edhe në kozmetikë për flokë dhe lëkurë. Vaji i kokosit ndihmon në rregullimin e metabolizmit, stabilizon yndyrën ne gjak, si dhe mban lëkurën dhe flokët e shëndetshme.