Vaj esencial nga menta, 10ml

Vaj esencial nga menta, 10ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €9,90 Zbritje

Përbërësit më të rëndësishëm të vajit të mentës janë mentoli dhe mentoni. Vaji i mentes qetëson rrugët e frymëmarrjes, stimulon tretjen dhe zvogëlon ndjenjën e fryrjes pas ngrënies. Menthoni kontribuon në efektin freskues të vajit të mentes.

PËRMBAJTJA
10 ml

PËRDORIMI
Oral: një ose dy herë në ditë 1 pikë. Duhet të merret i holluar në një lugë gjelle mjaltë ose në një infuzion bimor.

Lëkurë: masazh: 5 deri në 10 pika për 10 ml vaj vegjetal.

Përmban në mënyrë natyrale: d-limonene, linalool, eugenol

Difuzion: 5 deri në 10 pika sipas preferencës tuaj personale dhe madhësisë së dhomës.