Vaj bazik nga kantarioni, 100ml

Vaj bazik nga kantarioni, 100ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €17,90 €15,50 Zbritje

Kantarioni (vaji i Shën Gjonit) në vaj ulliri.

Zbatimi: për kujdesin ndaj lëkurës së dëmtuar nga dielli, për trajtimin e djegies, për pezmatimin e muskujve dhe nervave; vaj ideal për një masazh harmonizues.

I pershtatshëm për vegan