Vaj bazik nga farat e kajsisë, 100ml

Vaj bazik nga farat e kajsisë, 100ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €0,00 €15,90 Zbritje

Vaji i farave të kajsisë përmban vitamina, minerale dhe enzime. Rivendos qelizat e lëkurës, aktivizon metabolizmin e lëkurës, mban lagështinë. Aplikimi: për trajtimin e lëkurës së ndjeshme, të thatë dhe të pjekur.

i përshtatshëm për veganë.