Vaj bazik nga bajamet, 100ml

Vaj bazik nga bajamet, 100ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €16,90 Zbritje

Vaji i bajames është i vlefshëm për kujdesin e të gjithë familjes dhe rekomandohet veçanërisht për kujdesin për fëmijën. Kur aplikohet, ajo depërton thellë në shtresën e sipërme të lëkurës, duke ruajtur lagështinë natyrale të lëkurës. Ai ushqen thellë, hidraton dhe forcon lëkurën e ndjeshme, të thatë dhe është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës. Ngrohni vajin midis pëllëmbëve tuaj dhe aplikojeni atë në pjesën e sipërme të trupit të zemrës së fëmijës në drejtim të akrepave të orës. Për kujdesin e lëkurës së nënës, ky vaj i çmuar rekomandohet gjatë shtatëzënësisë për të parandaluar shenjat e shtrirjes, por edhe pas lindjes së fëmijës për masazh të lëkurës dhe kujdesit të thithkave pas gjidhënies. Vajrat bazë kanë një ngjashmëri të mahnitshme me strukturën tonë të lëkurës dhe ndihmojnë në rigjenerimin dhe hidratimin intensiv. Rezultatet më të mira arrihen kur aplikohen në lëkurë me lagështi, sepse ato thithin kaq shpejt, duke e lënë lëkurën tepër të butë dhe të ushqyer. Vajrat bazë të Primavera bëhen me teknika të kontrolluara me presim të ftohtë për të ruajtur të gjithë përbërësit e çmuar dhe ushqyes, si dhe substancat vituese të bimëve.