Uthull molle e pafiltruar, 500ml

Uthull molle e pafiltruar, 500ml

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €5,70 Zbritje

Uthull molle organike, e papasterizuar dhe e pafiltruar, pa sulfite!

Uthulla organike e mollës Chrysi Milia prodhohet me metodën tradicionale në Pelion, Magnezia. Është një produkt që ndërthur njohuritë e shkëlqyera, dashurinë për tokën dhe pasionin e prodhuesit me shumë çmime. Është një produkt me vlera të larta ushqyese pasi është produkt i papasterizuar dhe i pafiltruar, pa sulfite. Është produkt i një procesi natyror të fermentimit të mushtit, duke ruajtur kështu enzimat e vlefshme miqësore, elementët gjurmë, pektinën, vitaminat dhe mineralet.