Cordyceps, 60 kapsula

Cordyceps, 60 kapsula

DYQANI BIO

Çmimi i zakonshëm €34,90 Zbritje

Cordyceps (lat. Cordyceps militaris) është një nga kërpudhat më magjepsëse, veprimi i fuqishëm dhe efekti i dobishëm i së cilës janë studiuar nga shumë shkencëtarë mykologjikë. Dikur konsideruar si "Kërpudha e Perandorit", ky adaptogen i veçantë nderohet për mbështetjen e tij tradicionale të performancës fizike dhe qëndrueshmërisë.

Pluhuri i fermentuar i Living Nutrition i kërpudhave Cordiceps të rritur në mënyrë organike vjen në një kapsulë vegjetale.

Udhëzime për përdorim: rekomandohet të pini 1 kapsulë 2 herë në ditë me vakt.