Tretësirë nga Lulerradhiqe, 50ml
Tretësirë nga Lulerradhiqe, 50ml
Tretësirë nga Lulerradhiqe, 50ml
Tretësirë nga Lulerradhiqe, 50ml

Tretësirë nga Lulerradhiqe, 50ml

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €12,90 Zbritje

Lulerradhiqja është një bimë e egër e të gjithë hemisferës veriore. Si rrënja, ashtu edhe fleta janë medicinale. Luleradhiqja është një bimë detoksike dhe përgatitjet (tretësirat) më të mira janë nga rrënjët dhe gjethet së bashku.

Mënyra e aplikimit: pini 40 pika të holluara në 1 dl ujë dy herë në ditë. Shënime: mbajeni larg fëmijëve të vegjël. Dozat e rekomanduara ditore nuk duhet të tejkalohen.