Tretësira Valeriana, 50ml

Tretësira Valeriana, 50ml

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €12,90 Zbritje

Ndihmon në ruajtjen e cilësisë normale të gjumit.

Është pjesë e një bime shumëvjeçari që zhvillohet nga një bazë cilindrike më e lartë se një metër e lartë, vetëm në pjesën e sipërme të kërcellit të degëzuar. Lulet janë të bardha dhe rozë, ndonjëherë vjollcë. Pjesa e sapo gërmuar nuk ka erë, aroma zhvillohet gjatë tharjes dhe intensifikohet nga ruajtja e zgjatur kur bëhet e pakëndshme. Fjala valerian vjen nga latinishtja "valera" që do të thotë të jesh i shëndetshëm, i fortë.