Tretësira Echinacea me glicerinë, 50ml

Tretësira Echinacea me glicerinë, 50ml

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €12,90 Zbritje

Kontribuon në funksionimin normal të mbrojtjeve të trupit.

E. purpurea është specia më e zakonshme e Echinaceae në fitoterapinë. Ekzistojnë disa lloje si E. angustofolia dhe E. pallid dhe të gjitha ato kanë origjinë nga Amerika e Veriut. Përdoret rrënja ose tërë bima me rrënjë.