Trëndafili i egër (kaqa) pluhur, 100g

Trëndafili i egër (kaqa) pluhur, 100g

Bobice

Çmimi i zakonshëm €9,90 Zbritje

Pluhuri i trëndafilit të përdorur për Bobica PREMIUM është mbledhur në një kohë kur përmban përqendrimin më të lartë të vitaminave dhe përbërësve të vlefshëm, të cilët përpunohen me metoda speciale për të ruajtur përmbajtjen. Produkti përfundimtar hyn në kategorinë e pluhurave më të mirë në treg, me ngjyrën e tij delikate dhe një shije pak acid. Trëndafili është një burim i fuqishëm i vitaminës C, vitaminës E, vitaminës K, pektinës, beta-karotenit dhe bio-flavonoideve.
Pluhuri Bobica PREMIUM përmban vitaminë C, e cila kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe nervor, duke reduktuar lodhjen dhe rraskapitjen, funksionin normal psikologjik, metabolizmin normal të prodhimit të energjisë dhe formimin normal të kolagjenit për funksionimin e rregullt të mishrave të dhëmbëve, kockave, kërcit, lëkurës. dhe dhëmbët, si dhe mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
Trëndafili është i njohur gjerësisht për efektivitetin e tij në forcimin e trupit të njeriut në mbrojtje kundër infeksioneve, veçanërisht ftohjes. Ka një përmbajtje të lartë të vitaminës C, e cila ndihmon në parandalimin dhe trajtimin e gripit, ftohjes dhe mungesës së vitaminës C.
Trëndafili është një burim i fuqishëm i vitaminës C, vitaminës E, vitaminës K, pektinës, beta-karotenit dhe bio-flavonoideve.
- Trëndafili përmban 60 herë më shumë vitaminë C se portokalli;
- Trëndafili (Rose dog – Rosa canina) e mori emrin sepse besohej se mund të kuronte kafshimin e qenit të zemëruar;
- në Kroaci, trëndafili përdoret si aromatizues për pijen Cockta;
- në Bullgari përdoret për të prodhuar verëra ëmbëlsirash dhe çaj.