Trajtim intenziv rigjenerues, 40ml
Trajtim intenziv rigjenerues, 40ml

Trajtim intenziv rigjenerues, 40ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €60,90 Zbritje

Trajtimet Intensive nga Dr. Hauschka janë formuluar për lëkurën që ka humbur ekuilibrin e saj natyror dhe kërkon kujdes të përqendruar. Trajtimi Intensiv Rigjenerues ndihmon në mbështetjen e proceseve natyrore të ripërtëritjes së lëkurës, ringjalljen dhe forcimin e pamjes së lëkurës së pjekur duke ndihmuar në ruajtjen e ekuilibrit të lagështisë.
Formulimi: Hollimet e ritmitizuara të zambakut të madonës, gingkos dhe murrizit punojnë me gurët e çmuar turmalinë blu, qelibar dhe ar për të ndihmuar në mbështetjen e proceseve të rinovimit të lëkurës, duke minimizuar shfaqjen e vijave të holla dhe rrudhave.
Gjendja e lëkurës: Për lëkurë të pjekur.