Trajtim intenziv pastrues (deri në moshën 25), 40ml
Trajtim intenziv pastrues (deri në moshën 25), 40ml

Trajtim intenziv pastrues (deri në moshën 25), 40ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €49,90 Zbritje

Trajtimet Intensive nga Dr. Hauschka janë formuluar për lëkurën që ka humbur ekuilibrin e saj natyror dhe kërkon kujdes të përqendruar. Trajtimi Intensiv Pastrues ofron kujdes intensiv për adoleshentët dhe të rinjtë gjatë kësaj kohe të tranzicionit.
Formula e specializuar mbështet proceset natyrale të vetë-pastrimit të lëkurës, duke udhëhequr lëkurën në një gjendje të ekuilibruar, duke rafinuar poret dhe duke ndihmuar në ruajtjen e një pamje të qartë dhe të qetë.
Formulimi: Hollimet e ritmitizuara të luleshtrydhes dhe nasturtiumit me gurin e rodrokrositit veprojnë shpejt për të ekuilibruar lëkurën, për të zvogëluar shfaqjen e njollave dhe për të rafinuar dukshëm poret. Bima hamemelis dhe argjendi i ritmitizuar ekuilibrojnë lagështinë, stabilizojnë lëkurën dhe zvogëlojnë shfaqjen e skuqjes.
Gjendja e lëkurës: Për lëkurë shumë të yndyrshme dhe / ose me njolla.