Thjerrëzat greke Bio, 500g

Thjerrëzat greke Bio, 500g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

...një bishtajore me shumë hekur

Të korrat e reja
Thjerrëzat greke të freskëta dhe të ziera nga Makrakomi Fthiotidos ... me shije dhe cilësi të garantuar nga gama greke e bishtajoreve EFFORI GI të BIO-HYGEIA.

Bishtajoret më klasike greke.

Ato janë një burim i pasur i kalciumit dhe hekurit, si dhe i karbohidrateve komplekse me përthithje të ngadaltë, proteinave bimore, fibrave bimore, vitaminave, mineraleve dhe elementëve gjurmë.

Më në detaje, sasitë e mëdha të fibrave bimore që kanë thjerrëzat ndihmojnë në mirëfunksionimin e sistemit gastrointestinal, në rritjen e ndjenjës së ngopjes. Proteinat bimore të përfshira në thjerrëzat janë të pasura me të gjitha aminoacidet. Përveç metioninës, ato ofrojnë proteina me cilësi të lartë me avantazhin e përmbajtjes shumë të vogël të yndyrës në ndryshim nga mishi.

Thjerrëzat janë të pasura me vitamina të ndryshme, por kryesisht me ato të kompleksit B.