Thjerrëza të kafta, 500g

Thjerrëza të kafta, 500g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €3,50 Zbritje

Thjerrëzat kafe shkojnë shumë me domate, qepë, hudhër dhe vaj ulliri. Ju mund ta shërbeni atë si një pjatë kryesore në formën e gjellës ose supës, të kombinuara me makarona, polenta, në një sallatë ose si një shpërndarje në bukë. Zieni thjerrëzat në aq ujë sa të jetë e mjaftueshme për ta mbuluar atë, së pari në një nxehtësi të fortë dhe kur të vlojë, zvogëloni nxehtësinë dhe mbuloni enën. Nëse është e nevojshme, shtoni ujë dhe kripë në fund. Thjerrëzat kafe gatuhen për rreth 45 minuta, derisa të zbuten dhe thithin të gjithë ujin.