Tërshëra, 500g

Tërshëra, 500g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €2,00 Zbritje

Tërshëra është e shkëlqyeshme për qullet dhe ato të bëra nga drithëra integrale dhe bollgur, që janë ideale për një mëngjes të shpejtë - të kombinuar me fruta dhe arra - një ushqim i vërtetë! Para gatimit, ju mund të ulni tërshërën për disa orë dhe pastaj ta gatuani në një raport prej 4:1, për 50-60 minuta.

Tërshëra jonë është nga bujqësia organike dhe është në paketim plotësisht ekologjik. Kur zbrazni paketimin, mund të hidhni ambalazhën së bashku me etiketën në mbetjet bio pasi që të dyja janë të degradueshme.