Tapioca (Manioca), 250g

Tapioca (Manioca), 250g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €2,70 Zbritje

Tapioka është e pasur me niseshte të marrë nga rrënjët e maniokut të bimëve të Amerikës Latine (kasavë, yucca) dhe tapiokë. Përdoret për të bërë puding, supa, salca, etj.