Susam i zi, 200g

Susam i zi, 200g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €2,50 Zbritje

Shija arrore, pak e hidhur e susamit të zi pasuron pjatat dhe të jep një nuancë elegance, pavarësisht nëse ia shton drithërave, makaronave, pastave apo sallatave. Për shkak të vetive jashtëzakonisht ushqyese, ai është vlerësuar që nga kohërat antike në tradita të ndryshme.

Susami i zi EKOZONA është nga kultivimi organik dhe është në paketim krejtësisht pa plastikë. Pasi të keni zbrazur paketimin, mund të hidhni qesen së bashku me etiketën në mbeturina bio pasi që të dyja janë të kompostueshme.