Susam, 400g

Susam, 400g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €3,40 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Të kultivuar në mënyrë ekologjike pa pesticide dhe aditivë. Ushqyes dhe i freskët, me shije të plotë, me aromë dhe freski të ruajtur.