Sprej për frymëmarrje të lehtë, 20ml

Sprej për frymëmarrje të lehtë, 20ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €8,90 Zbritje

Spray me aromë Primavera për jastëk ose dhomë inkurajon frymëmarrjen e thellë dhe lehtëson gjumin e pashqetësuar. Ai largon bakteret dhe freskon pëlhurën.

Kjo përbërje aromatike çliruese me vajra esencialë 100% të pastër dhe natyralë të eukaliptit dhe pishës zvicerane do të jetë aleati juaj i domosdoshëm në sezonin e të ftohtit dhe gripit.

Aplikimi:

Spërkateni direkt në jastëk ose nëpër dhomë.

Atribute të veçanta
I përshtatshëm për veganët