Spirulinë nga Havajet, 200tbl

Spirulinë nga Havajet, 200tbl

NUTREX

Çmimi i zakonshëm €29,00 Zbritje

Spirulina nga Havajet është një nga shtesat dietike më të kërkuara. Për shkak të përbërjes së saj të vlefshme ushqyese, spirulina është ideale për këdo që është i ekspozuar ndaj stresit, për shërim nga sëmundjet dhe për atletët.

është jashtëzakonisht e pasur me lëndë ushqyese dhe aminoacide dhe natyrshëm përmban klorofil, vitamina dhe minerale në gjurmë. Deri në 56% të Spirulinës nga Havajet është e përbërë nga proteina dhe aminoacide, përfshirë acidin e çmuar gamalinolenik (GLA).

Spirulina nga Havajet është një burim plotësisht natyror i vitaminave, mineraleve dhe enzimave që bashkëveprojnë në mënyrë sinergjike me përbërës të tjerë. Spirulina përmbanë:

  • Vitamina A - kontribuon në mirëmbajtjen e lëkurës dhe shikimit normal dhe funksionimin normal të sistemit imunitar.
  • Vitamina K - kontribuon në koagulimin normal të gjakut.
  • Vitamina B12 - kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor, metabolizmin e prodhimit të energjisë dhe uljen e lodhjes dhe rraskapitjes.
  • Hekuri - kontribuon në funksionimin normal kognitiv, formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës dhe transportimin e oksigjenit në trup.